علائم سرطان پروستات در جوانان چیست؟

علائم سرطان پروستات در جوانان شبیه به علائم بزرگی خوش خیم پروستات و التهاب پروستات است و می تواند تا حد زیادی از یک بیمار به بیمار دیگر متفاوت باشد.

اکثر مردان جوان هیچ علائمی ندارند، به خصوص در مراحل اولیه بیماری، و اغلب سرطان پروستات به طور تصادفی به دنبال چکاپ توسط پزشک کشف می شود. یک یا دو علامت مبهم ممکن است هشدار دهنده به نظر نرسد، اما پیگیری آن بسیار مهم است زیرا این سرطان معمولا بدون علامت است.

علائم سرطان پروستات در جوانان

– اگر تغییر در اندازه گره های لنفاوی در ناحیه کشاله ران دیده شود، ممکن است به علت عفونت موضعی باشد. با این حال، ممکن است نشان دهنده سرطان در منطقه محلی، از جمله سرطان پروستات باشد.
– یک تب ناشناخته ممکن است نشانه ای از پنومونی یا بیماری دیگری باشد، اما ممکن است معرف سرطان نیز باشد، به خصوص اگر همراه با عرق شبانه و / یا کاهش شدید وزن باشد.
– کاهش وزن ناگهانی نگران کننده است. اکثر مردم، صرفنظر از سن، به سختی وزن کم می کنند. اگر یک مرد جوان بیش از 10 درصد از وزن خود را در عرض چند هفته از دست بدهد، قطعا هشدار دهنده است.
– خستگی. در حالی که می تواند ناشی از سختی های زندگی روزمره باشد، اگر خستگی با استراحت برطرف نشود، نباید نادیده گرفته شود.
بزرگ شدن پروستات در مردان جوان

نشانه های سرطان پروستات در جوانان

شایع ترین علائم سرطان پروستات عبارتند از:
  • مشکل در شروع و توقف ادرار
  • تکرر ادرار
  • درد هنگام ادرار کردن
  • کاهش ادرار و احساس پر بودن مثانه بعد از ادرار کردن
در مردان مسن، ممکن است این علائم وجود داشته باشند بدون اینکه شخص مبتلا به سرطان پروستات باشد. با این حال، در مردان جوان، این علائم نگران کننده اند، به خصوص اگر به تدریج بدتر شوند. همچنین بعضی از مردان جوان ممکن است در حین یا بعد از انزال درد داشته باشند، اگر هر یک از این علائم وجود داشته باشد بلافاصله به پزشک مراجعه کنید.

علائم سرطان پروستات بدخیم

با پیشرفت سرطان پروستات، علائم بیشتر می شوند. عملکرد مثانه بیشتر مختل می شود و بعضی از مردان جوان مبتلا به سرطان پیشرفته پروستات بعضی اوقات عفونت عود کننده ی ادراری، خون در ادرار و ناتوانی در ایجاد نعوظ را تجربه می کنند.
علائم دیگری که بی ربط به نظر می رسند مثل: سرفه، درد قفسه سینه و درد شکمی ممکن است در مراحل پیشرفته سرطان پروستات مشاهده شوند.

# متاستاز بیماری

مردان جوان مبتلا به متاستاز سرطان پروستات ممکن است خستگی، بی قراری و کاهش وزن را تجربه کنند. در حالی که این علائم مبهم هستند، بروز آنها با هم ممکن است یک بیماری بسیار جدی را نشان دهند. اگر سرطان به استخوان گسترش پیدا کند، ممکن است درد شدید استخوان، به خصوص کمر یا لگن، تجربه شود. علاوه بر این، این مردان جوان بیشتر در معرض شکستگی های استخوانی به علت تضعیف استخوان ها ناشی از سرطان گسترش یافته به استخوان هستند.
عوارض پروستاتیت

علائم سرطان پروستات در مرحله ی آخر

سرطان پروستات در مردان بالای 50 سال شایع است. غده پروستات در مردان زیر مثانه قرار دارد. مرحله آخر سرطان پروستات وقتی اتفاق می افتد که سرطان به استخوان ها و یا گره های لنفاوی گسترش یابد. این مرحله اغلب غیر قابل درمان است. در این مرحله، مدیریت درد و کیفیت پایان زندگی بسیار مهم است.
وقتی برای چکاپ نزد پزشکتان می روید برای احتمال ابتلا به سرطان پروستات از او درخواست معاینه کنید. اغلب مردان از چکاپ منظم سر باز می زنند تا زمانی که نشانه های یک اختلال را متوجه شوند. برای فهمیدن زود هنگام بیماری که در آن زمان درمان بسیار موثر است، انجام معاینه منظم مهم است.
علائم سرطان پروستات در مرحله پایانی عبارت است از:
  • درد در ناحیه کمر، لگن و قسمت فوقانی پاها
  • خون در ادرار و درد هنگام ادرار کردن
  • بی حالی
  • بی اختیاری ادراری
  • درد های بدن
  • مشکلات جنسی (اختلال عملکرد نعوظ
  • تکرر ادرار مخصوصا در شب
هر گونه نشانه ای که به سرعت بوجود آید یا موجب درد شدید شود باید بلافاصله به پزشک گزارش شود. بسیاری از بیماران وقتی متوجه علائمی از قبیل خون در ادرار می شوند، به اضطراب می افتند ولی پس از آن مراجعه به پزشک و دریافت مراقبتهای درمانی را به تعویق می اندازند، این کار بسیار خطرناک است، با تشخیص علامت سرطان پروستات یا به اورژانس مراجعه کنید یا با پزشک خود تماس بگیرید. سریع اقدام کنید و اطمینان حاصل کنید که هرگونه مراقبت های پزشکی مورد نیاز را دریافت می کنید.
درمان سرطان پروستات

درمان سرطان پروستات در جوانان

درمان سرطان پروستات در مرحله آخر عبارتند از: درمان هورمونی، شیمی درمانی، برداشتن پروستات از طریق پیشابراه، داروهای ضد درد، و رادیوتراپی برای درد استخوان. برای بررسی بیشتر، همه ی گزینه های درمانی را از پزشکتان بپرسید. بعضی از بیماران بر کیفیت زندگی با سرطان پروستات در مرحله پایانی تمرکز می کنند و سایر بیماران می خواهند از هر درمانی استفاده کنند.

اهداف مدیریت درد در بیماران مبتلا به مرحله ی آخر سرطان پروستات

مدیریت درد برای سرطان پروستات در مرحله آخر برای کاهش درد و بهبود کیفیت زندگی صورت می گیرد. برخی از بیماران ممکن است ترجیح دهند از تسکین درد اجتناب کنند و سایر بیماران با تسکین درد، کیفیت زندگیشان را افزایش می دهند. بسیاری از بیماران گروه های پشتیبانی را برای بیماران مبتلا به سرطان پروستات در مرحله پایانی پیدا می کنند که بسیار مفید هستند و راهنمایی هایی برای مدیریت درد ارائه می دهند.
شرکت در یک گروه حمایت کننده همچنین ممکن است به کاهش میزان انزوای بیماران مبتلا به سرطان در مراحل پایانی کمک کند. احساس همبستگی با دیگر بیماران در یک وضعیت مشابه ممکن است به بیماران کمک کند تا امیدوار باشند و راهی برای به حداقل رساندن درد خود از طریق جستجوی دانش و ایجاد دوستی پیدا کنند.

درمان جایگزین برای سرطان پروستات

بسیاری از درمان های جایگزین متفاوت تحت تحقیق هستند و در حال حاضر برای سرطان پروستات مرحله پایانی استفاده می شوند. برخی از درمان های جایگزین که بعضی از بیماران دریافتند که مفید هستند عبارتند از: مکمل های ویتامین D، به احتمال زیاد کیفیت زندگی را بهبود می بخشد، مصرف قارچ شیتاکی یا عصاره قارچ برای کمک به افزایش طول عمر و آرامش ذهن و بدن.

پیشگیری از سرطان پروستات با آگاهی بیشتر

بسیاری از بیماران مبتلا به سرطان پروستات در مرحله پایانی بسیار علاقه مند به آموزش روش پیشگیری از ابتلا به سرطان پروستات به مردان جوان خانواده ی خود هستند. برخی از پیشنهادات برای تغییر رژیم غذایی شامل محدود کردن مصرف گوشت قرمز و افزایش مصرف سبزیجات تازه، میوه ها و دانه ها است. همچنین بیماران مبتلا به سرطان پروستات مایل به صحبت کردن با دوستان و بستگان درباره اهمیت آزمایش منظم برای سرطان پروستات، مخصوصا برای افرادی که سابقه خانوادگی بیماری را دارند، هستند.

دکتر حسین کرمی متخصص اورولوژی و پروستات در تهران

            شما می توانید از طریق قسمت پرسش از دکتر سوالات خود را مطرح نمایید.

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

ثبت سوال جدید غیرفعال می‌باشد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر پروستات سه شنبه ۲۵ تیر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 241 مشاهده پرسش
    باسلام بنده ۱۶ سالم هست فکر میکنم سرطان پروستات دارم
    1. تصویر کاربر NAME سه شنبه ۲۵ تیر ۹۸( 5 سال پیش)

      علامتی دارید؟

  • تصویر کاربر amir چهارشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 226 مشاهده پرسش
    اگر در ماه بیش از ۱۵ بار اجازه ندیم منی خارج شود سرطان میگیریم?
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۸( 5 سال پیش)
  • تصویر کاربر علي سه شنبه ۲۴ اردیبهشت ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 257 مشاهده پرسش
    سلام
    من روي يكي از بيضه هام برامدگي احساس كردم رفتم دكتر گفت كيسته و خودش خوب مي شه ولي الان ده ماه گذشته و خوب نشده مي خوام بدونم طبيعيه كه هنو خوب نشده يا تشخيص دكتر اشتباه بوده
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۴ اردیبهشت ۹۸( 5 سال پیش)
  • تصویر کاربر امین سه شنبه ۲۱ اسفند ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 228 مشاهده پرسش
    جناب دکتر سلام سه روز از سوال من گذشته جوابی به بنده ندادین از نگرانی مردم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۱ اسفند ۹۷( 5 سال پیش)
      چشم ببخشید
  • تصویر کاربر امین سه شنبه ۲۱ اسفند ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 241 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من یه جوان ۱۸ ساله هستم خود ارضایی کردم و مایع منی خونی دراومده میخوام بدونم سرطانی چیزی نباشه..
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۱ اسفند ۹۷( 5 سال پیش)
      ماع منی خونی در سن شما جای نکرانی ندارد
  • تصویر کاربر مهدی سه شنبه ۲۱ اسفند ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 233 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    بنده 18 سال سن دارم و احساس میکنم سرطان دارم...بیشتر علایم نظیر درد لگن و تکرار ادرار در شب و بی حالی و خروج ادرار با فشار کم
    میشه مشاوره بدید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۱ اسفند ۹۷( 5 سال پیش)
      در سن شما احتمال صفر است
  • تصویر کاربر sali جمعه ۱۷ اسفند ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 235 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقتتون بخیر من 26 سال سن دارم راستش بیشتر علایم بزرگی پروستات رو دارم چون بابام هم پروستات دارند و سابقه این بیماری در خانواده ما نیز هستش از شما خواهشی که دارم اینه که من چون دفترچه درمانی تامین اجتماعی رو دارم رفتم سایت بیمارستان میلاد و میخاستم تو سایت نوبت شمارو بگیرم اصلا نتونستم و با اطلاعاتی که از شما دارم دوست دارم پیش شما بیاو خواهش میکنم به درخواست من جواب مثبت بدین با توجه به اینکه سن منم پایینه از این بیماری خیلی میترسم... با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۷ اسفند ۹۷( 5 سال پیش)
      در سن شما بیماری پروستات نیست
  • تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۴ بهمن ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 240 مشاهده پرسش
    باسلام آقای دکتر بنده ۶۱ سالم هست برای پرستاد به یک دکتر عمومی مراجعه کردم ایشان سونوگرافی برام نوشتن بعداز ازمایش ایشان فرمودن چیزی نیست فقط یک کم کرستال داره ولی الان یکی دوماهیه احساس می کنم مشکل دارم نظر جناب عالی چیست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۴ بهمن ۹۷( 5 سال پیش)
  • تصویر کاربر بردبار پنجشنبه ۴ بهمن ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 259 مشاهده پرسش
    سلام.وقت بخیر.پدرم ۳سال قبل بابت بدخیمی پروستات عمل شد وکامل پروستات تخلیه شد.ازقرص وماهانه یک آمپول خارجی استفاده میکنه.تااینکه دربرج ۸ امسالpsa شد۱۸ دوباره علیرغم استفاده ازقرص خارجی وآمپول دربرج ۹psaشد۲۳ودربرج۱۰psaشد۵۲.حالا دستور چیه،؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۴ بهمن ۹۷( 5 سال پیش)
  • تصویر کاربر مهرناز پنجشنبه ۴ بهمن ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 233 مشاهده پرسش
    سلام آقا دکتر خانم ۳۰ ساله هستم که به تازگی متوجه زگیل تناسلی شدم و تست پاپ اسمیر انجام دادم که هنوز جوابش اماده نیست و هنوز نمیدونم از کدوم نوع ویروس هستش و آزمایش ایدز و هپاتیت منفی بود
    برای درمان زگیل به جز سرما درمانی و اسید قرص یا دارو خوردنی هست؟
    اگر این زگیل رو لب یا درون دهن و گلو باشه که نمیشه سرما درمانی انجام داد برای اونها چه کاری باید کرد که از ببن برن ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۴ بهمن ۹۷( 5 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات