علائم سرطان پروستات در جوانان چیست؟

علائم سرطان پروستات در جوانان شبیه به علائم بزرگی خوش خیم پروستات و التهاب پروستات است و می تواند تا حد زیادی از یک بیمار به بیمار دیگر متفاوت باشد.

اکثر مردان جوان هیچ علائمی ندارند، به خصوص در مراحل اولیه بیماری، و اغلب سرطان پروستات به طور تصادفی به دنبال چکاپ توسط پزشک کشف می شود. یک یا دو علامت مبهم ممکن است هشدار دهنده به نظر نرسد، اما پیگیری آن بسیار مهم است زیرا این سرطان معمولا بدون علامت است.

علائم سرطان پروستات در جوانان

– اگر تغییر در اندازه گره های لنفاوی در ناحیه کشاله ران دیده شود، ممکن است به علت عفونت موضعی باشد. با این حال، ممکن است نشان دهنده سرطان در منطقه محلی، از جمله سرطان پروستات باشد.
– یک تب ناشناخته ممکن است نشانه ای از پنومونی یا بیماری دیگری باشد، اما ممکن است معرف سرطان نیز باشد، به خصوص اگر همراه با عرق شبانه و / یا کاهش شدید وزن باشد.
– کاهش وزن ناگهانی نگران کننده است. اکثر مردم، صرفنظر از سن، به سختی وزن کم می کنند. اگر یک مرد جوان بیش از 10 درصد از وزن خود را در عرض چند هفته از دست بدهد، قطعا هشدار دهنده است.
– خستگی. در حالی که می تواند ناشی از سختی های زندگی روزمره باشد، اگر خستگی با استراحت برطرف نشود، نباید نادیده گرفته شود.
بزرگ شدن پروستات در مردان جوان

نشانه های سرطان پروستات در جوانان

شایع ترین علائم سرطان پروستات عبارتند از:
  • مشکل در شروع و توقف ادرار
  • تکرر ادرار
  • درد هنگام ادرار کردن
  • کاهش ادرار و احساس پر بودن مثانه بعد از ادرار کردن
در مردان مسن، ممکن است این علائم وجود داشته باشند بدون اینکه شخص مبتلا به سرطان پروستات باشد. با این حال، در مردان جوان، این علائم نگران کننده اند، به خصوص اگر به تدریج بدتر شوند. همچنین بعضی از مردان جوان ممکن است در حین یا بعد از انزال درد داشته باشند، اگر هر یک از این علائم وجود داشته باشد بلافاصله به پزشک مراجعه کنید.

علائم سرطان پروستات بدخیم

با پیشرفت سرطان پروستات، علائم بیشتر می شوند. عملکرد مثانه بیشتر مختل می شود و بعضی از مردان جوان مبتلا به سرطان پیشرفته پروستات بعضی اوقات عفونت عود کننده ی ادراری، خون در ادرار و ناتوانی در ایجاد نعوظ را تجربه می کنند.
علائم دیگری که بی ربط به نظر می رسند مثل: سرفه، درد قفسه سینه و درد شکمی ممکن است در مراحل پیشرفته سرطان پروستات مشاهده شوند.

# متاستاز بیماری

مردان جوان مبتلا به متاستاز سرطان پروستات ممکن است خستگی، بی قراری و کاهش وزن را تجربه کنند. در حالی که این علائم مبهم هستند، بروز آنها با هم ممکن است یک بیماری بسیار جدی را نشان دهند. اگر سرطان به استخوان گسترش پیدا کند، ممکن است درد شدید استخوان، به خصوص کمر یا لگن، تجربه شود. علاوه بر این، این مردان جوان بیشتر در معرض شکستگی های استخوانی به علت تضعیف استخوان ها ناشی از سرطان گسترش یافته به استخوان هستند.
عوارض پروستاتیت

علائم سرطان پروستات در مرحله ی آخر

سرطان پروستات در مردان بالای 50 سال شایع است. غده پروستات در مردان زیر مثانه قرار دارد. مرحله آخر سرطان پروستات وقتی اتفاق می افتد که سرطان به استخوان ها و یا گره های لنفاوی گسترش یابد. این مرحله اغلب غیر قابل درمان است. در این مرحله، مدیریت درد و کیفیت پایان زندگی بسیار مهم است.
وقتی برای چکاپ نزد پزشکتان می روید برای احتمال ابتلا به سرطان پروستات از او درخواست معاینه کنید. اغلب مردان از چکاپ منظم سر باز می زنند تا زمانی که نشانه های یک اختلال را متوجه شوند. برای فهمیدن زود هنگام بیماری که در آن زمان درمان بسیار موثر است، انجام معاینه منظم مهم است.
علائم سرطان پروستات در مرحله پایانی عبارت است از:
  • درد در ناحیه کمر، لگن و قسمت فوقانی پاها
  • خون در ادرار و درد هنگام ادرار کردن
  • بی حالی
  • بی اختیاری ادراری
  • درد های بدن
  • مشکلات جنسی (اختلال عملکرد نعوظ
  • تکرر ادرار مخصوصا در شب
هر گونه نشانه ای که به سرعت بوجود آید یا موجب درد شدید شود باید بلافاصله به پزشک گزارش شود. بسیاری از بیماران وقتی متوجه علائمی از قبیل خون در ادرار می شوند، به اضطراب می افتند ولی پس از آن مراجعه به پزشک و دریافت مراقبتهای درمانی را به تعویق می اندازند، این کار بسیار خطرناک است، با تشخیص علامت سرطان پروستات یا به اورژانس مراجعه کنید یا با پزشک خود تماس بگیرید. سریع اقدام کنید و اطمینان حاصل کنید که هرگونه مراقبت های پزشکی مورد نیاز را دریافت می کنید.
درمان سرطان پروستات

درمان سرطان پروستات در جوانان

درمان سرطان پروستات در مرحله آخر عبارتند از: درمان هورمونی، شیمی درمانی، برداشتن پروستات از طریق پیشابراه، داروهای ضد درد، و رادیوتراپی برای درد استخوان. برای بررسی بیشتر، همه ی گزینه های درمانی را از پزشکتان بپرسید. بعضی از بیماران بر کیفیت زندگی با سرطان پروستات در مرحله پایانی تمرکز می کنند و سایر بیماران می خواهند از هر درمانی استفاده کنند.

اهداف مدیریت درد در بیماران مبتلا به مرحله ی آخر سرطان پروستات

مدیریت درد برای سرطان پروستات در مرحله آخر برای کاهش درد و بهبود کیفیت زندگی صورت می گیرد. برخی از بیماران ممکن است ترجیح دهند از تسکین درد اجتناب کنند و سایر بیماران با تسکین درد، کیفیت زندگیشان را افزایش می دهند. بسیاری از بیماران گروه های پشتیبانی را برای بیماران مبتلا به سرطان پروستات در مرحله پایانی پیدا می کنند که بسیار مفید هستند و راهنمایی هایی برای مدیریت درد ارائه می دهند.
شرکت در یک گروه حمایت کننده همچنین ممکن است به کاهش میزان انزوای بیماران مبتلا به سرطان در مراحل پایانی کمک کند. احساس همبستگی با دیگر بیماران در یک وضعیت مشابه ممکن است به بیماران کمک کند تا امیدوار باشند و راهی برای به حداقل رساندن درد خود از طریق جستجوی دانش و ایجاد دوستی پیدا کنند.

درمان جایگزین برای سرطان پروستات

بسیاری از درمان های جایگزین متفاوت تحت تحقیق هستند و در حال حاضر برای سرطان پروستات مرحله پایانی استفاده می شوند. برخی از درمان های جایگزین که بعضی از بیماران دریافتند که مفید هستند عبارتند از: مکمل های ویتامین D، به احتمال زیاد کیفیت زندگی را بهبود می بخشد، مصرف قارچ شیتاکی یا عصاره قارچ برای کمک به افزایش طول عمر و آرامش ذهن و بدن.

پیشگیری از سرطان پروستات با آگاهی بیشتر

بسیاری از بیماران مبتلا به سرطان پروستات در مرحله پایانی بسیار علاقه مند به آموزش روش پیشگیری از ابتلا به سرطان پروستات به مردان جوان خانواده ی خود هستند. برخی از پیشنهادات برای تغییر رژیم غذایی شامل محدود کردن مصرف گوشت قرمز و افزایش مصرف سبزیجات تازه، میوه ها و دانه ها است. همچنین بیماران مبتلا به سرطان پروستات مایل به صحبت کردن با دوستان و بستگان درباره اهمیت آزمایش منظم برای سرطان پروستات، مخصوصا برای افرادی که سابقه خانوادگی بیماری را دارند، هستند.

دکتر حسین کرمی متخصص اورولوژی و پروستات در تهران

            شما می توانید از طریق قسمت پرسش از دکتر سوالات خود را مطرح نمایید.

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

ثبت سوال جدید غیرفعال می‌باشد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر Sh دوشنبه ۷ مرداد ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 208 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من ۱۷ سالمه چند وقته تکرر ادرار دارم و یکی دو ساعت بعد از ادرار کردن احساس میکنم مثانم پر شده و موقع سرفه و عطسه درد میگیره میخواستم ببینم پروستاتم مشکلی داره؟؟؟
    1. تصویر کاربر NAME دوشنبه ۷ مرداد ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام.شما دچار التهاب پروستات هستید.از مصرف ادویه جات ، نشستن طولانی مدت بروی صندلی ،دوچرخه سواری و موتور سواری پرهیز کنید.روزانه دو نوبت در آب ولرم بنشینید.

  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲ مرداد ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 178 مشاهده پرسش
    سلام و احترام. آقایی 33 ساله هستم. حدود ده روزی هست که درد ناحیه لگن و ران پاها را دارم و کف پاهام هم مورمور میکنه. همچنین کاهش وزن هم داشتم بویژه در ناحیه لگن. آزمایش PSA هم دادم که 0.76 بود. من قبلا کلیه هام پروتئین دفع میکرد که بعد از مدتی خوب شد. به نظرتون چکار کنم؟ متشکرم
    1. تصویر کاربر NAME چهارشنبه ۲ مرداد ۹۸( 4 سال پیش)

      توصیه به آزمایش و سونوگرافی سالیانه میشه.جهت اخذ نوبت با شماره های زیر هماهنگ بفرمایید ۰۹۳۵۱۱۴۲۰۸۰
      ۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
      02171062350

  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲ مرداد ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 192 مشاهده پرسش
    با سلام
    من بیش از 48 ساعت نعوظ با سوزش داشتم که بعد از مراجعه ب پزشک عمل جراحی کردن و بعدشم گفتن قدرت نعوظت از بین رفته و باید از پروتز استفاده کنی. بعد از قرار دادن پروتز مدتی بعد پروتز موجب درد شدید و مانع خروج ادرار شد و دوباره درش آردن و گفتن 6 ماه دیگ بیا دوبره کار بزاریم. منم چون از اون درد شدیدا ترسیدم دیگ نرفتم دکتر . ولی برخلاف حرف دکترا من تا حدود بیش از 90 درصد نعوظ قبلی خودم رو دارم در حالی که اونا گفتن کلا حالت نعوظت مشکل داره. به نظرتون چه باید کنم الان؟ 27 سالمه و مجرد
    1. تصویر کاربر NAME چهارشنبه ۲ مرداد ۹۸( 4 سال پیش)

      اگر در حال حاضر نعوظ دارید نیاز به تعبیه مجدد نیس

  • تصویر کاربر نوید شنبه ۲۲ تیر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 197 مشاهده پرسش
    سلام ،خواستم بدونم که ایا در سن 14سالگی سرطان پروستات وجود دارد
    1. تصویر کاربر NAME شنبه ۲۲ تیر ۹۸( 4 سال پیش)

      بسیار بسیار نادر است

  • تصویر کاربر مهدی یکشنبه ۲۳ تیر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 178 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من 14 سالمه و میخواستم بپرسم که من ادرار زیاد میکنم و اب زیاد میخورم مخصوصا شب دستوشیی زیاد میرم مشکلی نیست که اخه این بیماری خطرناکه
    1. تصویر کاربر NAME یکشنبه ۲۳ تیر ۹۸( 4 سال پیش)

      هر چند ساعت  میروید؟

      اقا یا خانم هستید؟

  • تصویر کاربر حمید دوشنبه ۲۳ اردیبهشت ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 236 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    بنده ۳۴ ساله و مجرد هستم. علائم گاه و بیگاه عدم تخلیه کامل مثانه و تکرر ادرار (بیشتر هنگام احساس سرما در پهلوها و شاید ماهی دو سه بار) داشته ام و سونوگرافی هم رفته ام که بزرگی پروستات را نشان میداده (با ابعاد 39x52x60 با حجم ۶۲ سی سی). بسیار نگران هستم. لطفا راهنمایی فرمایید. تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۳ اردیبهشت ۹۸( 4 سال پیش)
  • تصویر کاربر امیر دوشنبه ۲۳ اردیبهشت ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 214 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض سلام بنده ۳۴ ساله هستم مدتی هست زمان ادار قطره اول با خون همراه میباشد اصلا علائم درد هم ندارم کمی نگران هستم ممکن راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۳ اردیبهشت ۹۸( 4 سال پیش)
  • تصویر کاربر Ali دوشنبه ۲۳ اردیبهشت ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 217 مشاهده پرسش
    بعدش شما تو مقالتون منظور از جوانان چه سنی است دکتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۳ اردیبهشت ۹۸( 4 سال پیش)
  • تصویر کاربر Ali سه شنبه ۲۴ اردیبهشت ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 229 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من ۱۷ سال دارم و همه ی علائم سرطان به جز خونی بودن ادرار و منی رو دارم چی کار کنم ایا باید تست سرطان بدن یانه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۴ اردیبهشت ۹۸( 4 سال پیش)
  • تصویر کاربر آرش دوشنبه ۲۴ تیر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 220 مشاهده پرسش
    سلام دکترجان
    بنده ۳۲ سالمه سنوگرافی دادم
    در جواب نوشتن که ۳۳سی سی پروستات از حالت نرمال بزرگتره
    آیا احتمال سرطان هست
    1. تصویر کاربر NAME دوشنبه ۲۴ تیر ۹۸( 4 سال پیش)

      سرطان با آزمایش PSA مشخص میشه 

درحال دریافت اطلاعات