درمان التهاب پروستات با قرص سیپروفلوکساسین

قرص سیپروفلوکساسین نوعی آنتی بیوتیک از دسته ی فلوروکینولون ها است که برای عفونت های حاد و مزمن باکتریایی استفاده میشود. در این مقاله به بررسی قرص سیپروفلوکساسین برای عفونت ادراری و سایر کاربردهای این قرص میپردازیم.

 قرص سیپروفلوکساسین برای التهاب پروستات

این آنتی بیوتیک برای درمان عفونت های شایع باکتریایی مرتبط با التهاب پروستات شامل موارد زیر استفاده میشود:

✅ اشریشیا کلی

✅ گونه های پروتئوس

✅ انتروباکتریاسه های دیگر مانند کلبسیلا، انتروباکتر و گونه های سراشیا

✅ سودوموناس آئروژینوزا

قرص سیپروفلوکساسین برای عفونت ادراری

علاوه بر تاثیر این قرص برای التهاب پروستات، سیپرو برای درمان عفونت باکتریایی در قسمت‌های مختلف بدن مانند عفونت ادراری کاربرد دارد.

سیپروفلوکساسین برای درمان عفونت‌های حاد مجاری ادراری (مانند پیلونفریت حاد بدون عارضه) و یا درمان عفونت‌های ادراری ساده (سیسیت حاد) نیز به کار برده می‌شود.

درمان عفونت ادراری با سیپروفلوکساسین

قرص سیپروفلوکساسین برای عفونت ادراری

قرص سیپروفلوکساسین در درمان عفونت ادراری که شامل موارد زیر است موثر است:

  • عفونت مثانه
  • عفونت کلیه
  • عفونت پروستات

اگرچه سیپرو در درمان عفونت ادراری موثر است اما توجه کنید سیپروفلوکساسین بهترین دارو برای درمان عفونت های ادراری نیست و بهتر است در ابتدا از سایر آنتی‌بیوتیک‌ها استفاده کرد. چرا که خطر عوارض جانبی جدی ناشی از سیپرو از مزایای آن بیشتر است.

دوز سیپروفلوکساسین در عفونت ادراری مردان

در مورددوز سیپروفلوکساسین در عفونت ادراری یا عفونتهای کلیوی جدی،بزرگسالان قرص سیپرو 250 میلی گرمی را 2 بار در روز ( یعنی هر 12 ساعت یک بار ) به مدت 7 الی 14 روز باید مصرف کنند.

قرص سیپروفلوکساسین برای سوزش ادرار

اگر سوزش ادرار ناشی از عفونت باشد، این قرص می‌تواند موثر باشد. سیپروفلوکساسین با توقف رشد باکتری ها کار می کند. باید بدانید که این آنتی بیوتیک فقط عفونت های باکتریایی را درمان می کند. بنابراین اگر سوزش ادرار ناشی از عوامل دیگری به جز عفونت باشد، این قرص را نباید مصرف کنید.

قرص سیپروفلوکساسین برای عفونت کلیه

سیپرو گاهی اوقات برای عفونت های کلیوی مورد استفاده قرار می گیرد، اما به دلیل خطر عوارض جانبی جدی ، به عنوان بهترین آنتی بیوتیک در درمان عفونت کلیه مورد استفاده قرار نمی‌گیرد.

نحوه مصرف قرص سیپروفلوکساسین

سیپرو در سه فرم زیر وجود دارد:

✔ قرص هایی که میتوانند چند بار در روز استفاده شوند، یا قرص های طولانی رهش که یک بار در روز استفاده میشوند. قرص های طولانی رهش قیمت بالاتری دارند.

✔ مایع

✔ آمپول های وریدی

قطع مصرف قرص سیپروفلوکساسین 

اگر اتفاقات زیر را تجربه کردید فورا مصرف سیپرو را قطع کرده و به پزشک خود مراجعه کنید:

✅ تب

✅ کهیر

✅ خارش 

✅ پوسته شدن پوست یا تاول زدن خود به خودی

✅ ورم چشم، صورت، دهان، لب ها، زبان، گلو، دست ها، پاها، زانو و کف پا

✅ خستگی شدید

✅ اشکال در تنفس و بلع

✅ ضربان قلب سریع

✅ غش کردن

✅ از دست دادن هوشیاری

✅ زردی پوست یا چشم

✅ سیاهی ادرار

✅ کاهش ادرار

✅ تشنج

✅ کبودی و خونریزی غیر معمول

✅ درد مفصل یا عضله

علاوه بر التهاب پروستات مشکل دیگری که مردان را تهدید می کند سرطان پروستات است. برای آشنایی با بهترین روش درمان سرطان پروستات می توانید به لینک زیر مراجعه کنید.

درمان سرطان پروستات

آیا در طی استفاده از قرص سیپروفلوکساسین نیاز است که رژیم خاصی را رعایت کنم؟

سیپرو میتواند در صورت همراهی با کافئین اثرات بیش از حدی بر جای بگذارد، مانند اضطراب، بیخوابی شدید، تپش قلب یا بیقراری. استفاده از نوشیدنی های کافئین دار خود را محدود کنید.

اگر یک بار استفاده از دارو را فراموش کردم، چه کنم؟

اگر یک بار استفاده از قرص سیپروفلوکساسین را فراموش کردید، به محض یادآوری آن را مصرف کنید. اگر نزدیک به مصرف دوز بعدی بودید، آن را دوبرابر نکنید و طبق الگوی سابق آن را مصرف کنید تا دارو به اتمام برسد. بیشتر از چیزی که پزشک توصیه کرده است، دارو را مصرف نکنید.

روش نگهداری از قرص سیپروفلوکساسین

قرص نباید در سرما و گرمای شدید نگه داری شود و بهتر است در درمای اتاق بماند. خیلی از پزشکان توصیه میکنند سیپرو مایع در یخچال نگهداری شود، اما مطمئن شوید که یخ زده نمیشود. نگه داری آن برای 14 روز در دمای اتاق مشکلی ندارد. بعد از اتمام دوره ی 14 روزه ی درمان، سیپروی مایع باقیمانده باید دور ریخته شود.

در صورت مصرف بیش از اندازه ی تصادفی آن باید چکار کرد؟

اگر بیش از اندازه سیپرو مصرف کردید، با اورژانس تماس بگیرید.

عوارض قرص سیپروفلوکساسین ۵۰۰

همه ی دارو ها عوارض جانبی دارند. عوارض جانبی ای که اگر بیشتر از چند روز ادامه داشتند باید به پزشک خود بگویید، شامل موارد زیر میشوند.

  • درد شکمی یا مقعدی
  • اسهال
  • سردرد
  • سوزش سردل
  • تهوع و احساس سنگینی معده
  • تکرر ادرار
  • ناراحتی واژنی یا ترشح از آن
  • تهوع

عوارض جانبی جدی تر شامل موارد زیر هستند:

  • احساس نگرانی
  • تنگی نفس یا خس خس سینه
  • گیجی یا تغییر وضعیت ذهنی
  • افسردگی
  • زردی یا زرد شدن سفیدی چشم
  • بیحال شدن بعد از مصرف سیپرو
  • سریع شدن ضربان قلب
  • راش پوستی یا تاول
  • اسهال شدید یا خونی
  • تنگی گلو یا احساس خفگی

تب

هشدارهای استفاده از قرص سیپروفلوکساسین

قرص سیپروفلوکساسین و دیگر آنتی بیوتیک های دسته ی فلوروکینولون دارای برگه ی هشداری مانند زیر هستند:

زانو درد

خطر التهاب و پاره شدن تاندون در بیماران بالای 60 سال

 فلوروکینولون ها که شامل سیپرو میشوند، با افزایش خطر التهاب تاندون و پاره شدن آن در تمام سنین ارتباط دارند. این خطر در افراد مسن به خصوص بیماران بالای 60 سال، بیمارانی که کورتیکو استروئید مصرف میکنند، بیماران دارای مشکلات کلیوی و قلبی و افراد با سابقه پیوند ریه بیشتر میشود.

✅ التهاب تاندون که منظور از آن التهاب بافتی است که عضله را به استخوان متصل میکند.

✅ پارگی تاندون که منظور از آن قطع شدن یا پاره شدن جزئی بافتی است که، عضله را به استخوان متصل میکند.

✅ تورم تاندون، به خصوص در تاندون آشیل پاشنه ی پا

این مشکلات میتوانند در هر سنی بروز یابند، اما در بیماران بالای 60 سال، کسانی که کورتیکو استروئید مصرف میکنند، افرادی که بیماری های کلیوی، قلبی یا پیوند ریه دارند، شایع تر میباشند. علاوه بر این، شما باید مصرف هر گونه داروی کورتیکو استروئید که ممکن است خطر التهاب تاندون را افزایش دهد، به پزشک خود بگویید.

اگر هر گونه علائم مرتبط با التهاب تاندون مانند درد، تورم، درد در اثر لمس، سفتی عضلات یا مفاصل را تجربه کردید، آن را به پزشک خود اطلاع دهید. اگر موارد زیر را تجربه کردید، استفاده از سیپرو را برای التهاب پروستات قطع کرده و فورا به پزشک مراجعه کنید:

✔ احساس یا شنیدن یک صدای ترکیدن در ناحیه تاندون

✔ کبودی در ناحیه تاندون بعد از یک جراحت

✔ تجربه ی یک درد شدید یا ناتوانی در تحمل وزن در ناحیه تحت تاثیر

تشدید ضعف عضلانی در افراد مبتلا به میاستنی گراویس

فلوروکینولون ها که شامل سیپرو میشوند، ممکن است سبب تشدید ضعف عضلانی در افراد مبتلا به میاستنی گراویس شوند. استفاده از قرص سیپروفلوکساسین در افرادی که بیماری شناخته شده ی میاستنی گراویس دارند، ممنوع میباشد.

سوزش کف پا

بی حسی دست و پا

نوروپاتی محیطی، یا آسیب عصب، میتواند در روزهای نخست استفاده از قرص سیپروفلوکساسین رخ دهد. بیشتر بیماران این حالت را با درد، مورمور شدن یا بی حسی در دست و پا توصیف میکنند. بعضی افراد تغییر در احساس لمس دقیق، درد، احساس سرما یا گرما را تجربه میکنند.

نوروپاتی درکل بعد از قطع دارو برطرف میشود، اما اگر مصرف آن قطع نشود ممکن است سبب آسیب های دائمی شود. بعضی اوقات آسیب های عضلانی حتی بعد از قطع مصرف دارو ممکن است از بین نروند.

قرص سیپروفلوکساسین همچنین ممکن است باعث بدتر شدن میاستنی گراویس که بیماری ای عصبی عضلانی است، شود. این بیماری با تضعیف عضلات نمایان میشود. اگر این شرایط را دارید حتما به پزشک خود بگویید. اگر بعد از مصرف سیپرو به ضعف عضلانی مبتلا شدید، سریعا به پزشک مراجعه کنید.

قبل از استفاده از قرص سیپروفلوکساسین اگر به یکی از موارد زیر مبتلا هستید حتما به پزشک خود بگویید:

☑ اختلال ریتم قلبی

☑ مشکلات تاندونی

☑ آرتریت

☑ اختلال عضلانی یا عصبی

☑ بیماری های کبدی یا کلیوی

☑ اپیلپسی

☑ دیابت

☑ استفاده از رقیق کننده های خونی

سیپروفلوکساسین

❗نکته: قرص های سیپرو را نصف نکنید و نجوید. اگر قرص را نمیتوانید ببلعید، از پزشکتان بخواهید تا سیپرو مایع برای شما تجویز کند.

اگر شما از داروی مایع استفاده میکنید قبل از مصرف، آن را به خوبی تکان دهید. اگر آن را به خوبی تکان ندهید و به درستی آنتی بیوتیک دریافت نکنید ممکن است درمان شما با شکست مواجه شود.

اگر چه دستورالعمل کاملی برای طول مدت درمان وجود ندارد، بسیاری از پزشکان مدت طولانی آن را تجویز میکنند. (4 الی 6 هفته به خصوص در صورت نیاز به بستری شدن) شما باید تمام دارو را تا به اتمام رسیدن آن مصرف کنید.

آیا برای استفاده از قرص سیپروفلوکساسین احتیاطی لازم است؟

اگر سابقه ی واکنش به سیپرو یا دیگر فلوروکینولون ها را دارید، باید پزشک خود را در جریان بگذارید. اگر شما سابقه ی حساسیت به دیگر فلوروکینولون ها را دارید، نباید برای درمان التهاب پروستات از قرص سیپروفلوکساسین استفاده کنید. دیگر فلوروکینولون ها عبارتند از:

☑ فکتیو (Factive )

☑ لوکویین

☑ آولکس

اگر داروی دیگری استفاده میکنید، پزشک خود را در جریان بگذارید. اگر از داروهای ضد انعقادی مانند وارفارین استفاده میکنید، یا درمان خاصی برای نامنظمی ریتم قلبی خود دارید مانند مصرف آمیودارون، سیپرو گزینه ی مناسبی برای درمان التهاب پروستات شما نیست.

سیپروفلوکساسین

⛔ سپرو نباید به همراه داروی تئوفیلین و زانافلکس به دلیل ایجاد عوارض شدید و کشنده مصرف شود.

اگر شما از داروهای دیگر مانند آنتی اسید ها، داروهای خاص ایدز یا مکمل های ویتامینی استفاده میکنید، نباید همراه با سیپرو آن ها را استفاده کنید، زیرا باعث کاهش عمل سیپرو میشوند.

از قرار گرفتن طولانی مدت در معرض نور خودداری کنید، یا در صورت لزوم از پوشش مناسب استفاده کنید. سیپرو پوست شما را در برابر نور خورشید حساس میکند، و این موضوع میتواند سبب ایجاد تاول هایی مانند آفتاب سوختگی شود.

قرص سیپروفلوکساسین میتواند سبب ایجاد گیجی، سرگیجه و احساس سبکی سر شود. قبل از رانندگی و استفاده از ماشین آلاتی که نیاز به دقت دارند از خوردن دارو اجتناب کنید.

دکتر حسین کرمی متخصص اورولوژی و پروستات در تهران

شما می توانید از طریق قسمت پرسش از دکتر سوالات خود را  مطرح نمایید.

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

ثبت سوال جدید غیرفعال می‌باشد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر سینا دوشنبه ۲۶ خرداد ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 273 مشاهده پرسش
    سلام
    من ۳۴ سالمه و مشکل عفونت و تورم پروستات دارم رفتم پیش پزشک و ایشان داروی سیپروفلوکساسین ۵۰۰ تجویز کردند و چند دوز تزریقی از سفازولین
    درد پروستاتم کمتر شده اما مشکل تکرر ادرار پیدا کردم
    ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ خرداد ۹۹( 4 سال پیش)
      سلام.شما دچار التهاب پروستات هستید.از مصرف ادویه جات ، نشستن طولانی مدت بروی صندلی ،دوچرخه سواری و موتور سواری پرهیز کنید.روزانه دو نوبت در آب ولرم بنشینید.
  • تصویر کاربر مرجان دوشنبه ۲۶ خرداد ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 245 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید خدمت پروفسور گرامی
    دکتر جان بنده ۴۰ سال سن دارم. چند وقت پیش مشکل عفونت مجاری ادراری پیدا کردم. بنده شیراز هستم و طی مراجعه به پزشک، ایشون قرص سیپروفلوکساسین ۵۰۰ تجویز کردند. اما فراموش کردم بپرسم که دوز سیپروفلوکساسین برای عفونت ادراری که دارم چقدر باید باشه....ممنون میشم راهنمایی کنید.

    پیشاپیش بسیار ممنونم از حسن توجهتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ خرداد ۹۹( 4 سال پیش)
      هر ۱۲ ساعت تا دو هفته
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۳۰ خرداد ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 285 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر..بنده پنجاه سالمه و مدتیه که درد وحشتناکی در قسمت زیر بیضه تا خود مقعد دارم که حتی نمیتونم روی صندلی محل کارم بشینم چندین بار سونو دادم اندازه پروستات ۳۶ هست و بقیه موارد مثل مثانه و کلیه مشکلی نداشتن تکرر وسوزش ادرار ندارم و فقط همون درد که عرض کردم مراجعات مختلفی به دکترهای زیادی داشتم که سیپرو و افلوکساسبن و تامسولوزین و ترازسوین وووو تجویز شده ولی واسه مدتی خوب شده و مجدد عود کرد میخواستم ببینم که باید چیکار بکنم ممنون میشم راهنمایی بکنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۰ خرداد ۹۹( 4 سال پیش)
      سلام.شما دچار التهاب پروستات هستید.از مصرف ادویه جات ، نشستن طولانی مدت بروی صندلی ،دوچرخه سواری و موتور سواری پرهیز کنید.روزانه دو نوبت در آب ولرم بنشینید.
  • تصویر کاربر رضا جمعه ۳۰ خرداد ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 212 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خسته نباشین، من 36 سالمه و مجرد هستم ، چند وقتی هست که بعد از خودارضایی ادرارم دیر میاد اولش که با تاخیر میاد و طی 2 یا 3 بار میاد و احساس میکنم مثانم تخلیه نشده و تا 24 ساعتی این احساس هست و بعد درست میشه ، کلا جریان ادرایم یه مواقعی خوبه و یه مواقعی هم ضعیف هست درد و سوزش موقع انزال و ادرار ندارم فقط احساس عدم تخلیه و ضعیفی ادرار دارم
    قبلا این مشکل نبوده ، مطالب شمارو با دقت خوندم نوشتین التهاب پروستات تو سن من یا عفونت ادراری میتونه باشه، 3 روزم هست انتی بایتیک خوردم سفکسین اما حل نشده باید سیپرو بخورم؟ ، خیلی نگران هستم ، ممنون از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۰ خرداد ۹۹( 4 سال پیش)
      بخورید به مدت دو هفته
  • تصویر کاربر افتخاری جمعه ۳۰ خرداد ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 228 مشاهده پرسش
    آیا قرص گیاهی پروسکور برای درمان بیماری پروستات مفید است
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۰ خرداد ۹۹( 4 سال پیش)
      سلام خیلی ثابت شده نیست
  • تصویر کاربر بیژن شنبه ۳۱ خرداد ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 214 مشاهده پرسش
    سلام
    آقای دکتر بنده یکهفته ای میشه سوزش قبل ادرار و و تکرر ادار وگهگاهی تیرکشیدن در ناحیه آلت تناسلی قبل ادرار دارم دکتر عمومی مراجعه کردم قرص سیپروفلوکساسین و ۲گرم سفتراکسین تجویز کرد که استفاده کردم ولی همچنان تکرر ادرار و احساس سوزش قبل ادرار را دارم لطفا راهنمایی کنید یا داروی مورد نظر رو پیشنهاد بدین ،با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۱ خرداد ۹۹( 4 سال پیش)
      سلام سن؟
  • تصویر کاربر مهدی شنبه ۳۱ خرداد ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 1538 مشاهده پرسش
    سلام، خسته نباشید
    ۴۰ ساله هستم و چندسال قبل سابقه پروستاتیت مزمن داشتم که با مصرف سیپروفلوکسازین درمان شد. اخیرا مجددا علایم مشابه رو تجربه کردم، یک هفته هر ۱۲ ساعت سیپرو ۵۰۰ مصرف کردم. هیچ بهبودی حاصل نشد. از امروز صبح ساعت ۹، تاوانکس ۵۰۰ روزی یک عدد شروع کردم. حالت فشار روی قفسه سینه، گیجی و سردرد خفیف و کمی تپش قلب پیدا کردم که تا الان شب ساعت ۱۲ ادامه داره. میتونم این عوارض رو با این شدت تحمل کنم. آقای دکتر تاوانکس رو ادامه بدم یا داروی جایگزین خوراکی دیگه ای توصیه میکنید. با توجه به شرایط کرونایی، ترجیح میدم برای تزریقات بیرون نرم. لطفا راهنمایی بفرمایید. ممنونم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۱ خرداد ۹۹( 4 سال پیش)
      سلام.شما دچار التهاب پروستات هستید.از مصرف ادویه جات ، نشستن طولانی مدت بروی صندلی ،دوچرخه سواری و موتور سواری پرهیز کنید.روزانه دو نوبت در آب ولرم بنشینید. دارو نخورید
  • تصویر کاربر رضا شنبه ۷ تیر ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 234 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من چند سلله سوزشه ادرار دارم که دکتر رفتم گفت التهاب پروستات داری الان ۹ ساله خیلی ازارم میده هم سوزش دارم هم ادرارم دوشاخه شده چی بخورم رکتر جان دیگه خسته شدم یبار سیستسکوپی کردم خیلی دارو خوردم قبلنا ولی خوب نشدم الان بدترم چیکار کنم؟ ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۷ تیر ۹۹( 4 سال پیش)
      سلام.شما دچار التهاب پروستات هستید.از مصرف ادویه جات ، نشستن طولانی مدت بروی صندلی ،دوچرخه سواری و موتور سواری پرهیز کنید.روزانه دو نوبت در آب ولرم بنشینید.
  • تصویر کاربر جعفر شنبه ۵ بهمن ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 268 مشاهده پرسش
    با عرض سلام وخسته نباشید خدمت شما استاد گرامی.
    بنده ۳۷ سالم هست متاهل و دارای دو فرزند هستم .دکتر مراجع کردم همکارتون برای سونو گرافی و ازمایش خون نوشتن.که پروستاتم ملهتب بود(پروستاتیت)و۱.۲۰۰psaبوده.با دارو زود خوب شدم.که متاسفانه باز در همون شرایط هستم پروستات ورم کرده. مقداری دیواره مثانه ضخیم شده. واپیدیدمیت دو طرف مشهود بود
    که دکتر باز انتی بوتیک نوشتن که مثانه و اپیدیدم به حالت نرمال برگشته
    قرصها بنده.انتری داکس ۱۰۰ تاونکس۵۰۰ والفن ایکس ۱۰۰ حدودا ۱۴ روز مصرف کردم باز هم کمی درد بیضه دارم.شب اداری ندارم .ادرار درد ناک یا قطره قطره هم ندارم کمی فشار ادرارم کم شده. اخرین سونوگرافی را برای شما ارسال کردم .ممنون میشم راهنمایم کنید ..با سپاس از استاد گرامی
    1. تصویر کاربر NAME شنبه ۵ بهمن ۹۸( 5 سال پیش)

      سلام.شما دچار التهاب پروستات هستید.از مصرف ادویه جات ، نشستن طولانی مدت بروی صندلی ،دوچرخه سواری و موتور سواری پرهیز کنید.روزانه دو نوبت در آب ولرم بنشینید.

  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۱۴ بهمن ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 264 مشاهده پرسش
    سلام من در هنگام پس از خروج منی از مثانه و بعد که موقع ادرار میرسه سوزش زیادی در آلت تناسی ایجاد میشه و موقع ادرار سوزش ایجاد میشه دلیلش چیه ربطی به پروستات داره یا نه
    1. تصویر کاربر NAME دوشنبه ۱۴ بهمن ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام توصیه به سونوگرافی کلیه ها و مثانه و پروستات میشه جهت هماهنگی و اخذ نوبت با شماره های زیر تماس بگیرید
      ۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
      ۰۲۱۷۱۰۶۲۳۵۰
      ۰۹۳۵۱۱۴۲۰۸۰

درحال دریافت اطلاعات