علت درد بیضه ها چیست؟

بیضه‌ها مهم‌ترین و حساس‌ترین قسمت بدن مردان هستند و  بعضی از مردان ممکن است به دلایل مختلفی دچار درد بیضه شوند. به همین علت مراقبت از آن‌ها در طول زندگی بسیار حائز اهمیت است. هرگونه علامت از قبیل درد بیضه ، هشدار در مورد مسئله‌ای جدی‌تر است. 

علل درد بیضه

اهمیت بیضه‌ها در تولید اسپرم و همچنین تولیدمثل است. به همین دلیل چنانچه عاملی سبب آسیب به آن‌ها شود، ممکن است فرد دچار عقیمی و عدم باروری در ادامه زندگی خود شود. بنابراین به‌منظور پیشگیری از چنین مواردی، در این نوشتار به توضیح برخی از علل درد بیضه خواهیم پرداخت.

 فتق ران

فتق به نفوذ بافت چربی در برخی قسمت‌هایی که چربی نباید وارد شود، گفته می‌شود. زمانی که این بافت چربی از مرز خود گذشت، درد احساس خواهد شد.

درد بیضه نیز ممکن است از علائم فتق ران باشد، که این درست در زمانی اتفاق می‌افتد که ران به کمر می‌رسد. این مشکل مربوط به بیضه نیست، اما به دلیل نفوذ درد به این قسمت، باعث احساس نارضایتی در فرد می‌شود. این مسئله جای نگرانی ندارد و با معاینه توسط پزشک به‌ سرعت بهبود میابد.

سرطان بیضه

سرطان بیضه

احساس درد در ناحیه بیضه همیشه به معنای سرطان بیضه نیست. سرطان مربوط به زمانی است که وجود توده در یکی از بیضه‌ها توسط پزشک قابل‌تشخیص باشد.

از هر 10 مرد، یک نفر از آن‌ها در زمان رشد تومور سرطانی، در زیر این ناحیه احساس درد می‌کنند. در صورت مشاهده ی کوچک‌ترین علائم باید به پزشک اورولوژیست مراجعه کرده تا علائم تشخیص داده شوند.

درد بیضه به دلیل ارضا شدن

گاهی اوثات بعضی از افراد بعد از ارضا شدن ممکن است دردی در ناحیه بیضه احساس کنند.

هیدروسل

یکی از علل دردبیضه ممکن است هیدروسل باشد. در این بیماری مایعاتی اطراف بیضه جمع می شوند که ممکن است دردآور باشد و بیمار را آزار دهد.

 پیچ‌خوردگی‌ بیضه

پیچ‌خوردگی‌ بیضه به‌طور طبیعی درنتیجه ی ناهنجاری طناب بیضه است. پیچ‌خوردگی طناب بیضه سبب مسدود شدن جریان خون و در نهایت مشکلات بیضه می‌شود.

از علائم این اختلال درد شدید است که در صورت عدم درمان و رسیدگی به‌موقع، ممکن است باعث از دست دادن بیضه‌ شود. درمان این اختلال به صورت عمل جراحی و با صاف کردن پیچ‌خوردگی طناب بیضه همراه است.

اوریون

شاید باورتان نشود اما اوریون هم می تواند سبب درد بیضه شود. اوریون ویروسی واگیردار است که غدد بزاقی را درگیر میکند و ممکن است باعث عفونت درد بیضه شود.

 عفونت ادراری

گاهی اوقات ممکن است عفونت ادراری منجر به درد بیضه شود.

 اپیدیدیمی یا التهاب اپیدیدیم‌

این عارضه می‌تواند خفیف و درعین‌حال جدی باشد. اپیدیدیمی موجب التهاب اپیدیدیم‌، زائده‌ طویل‌ و باریک پشت بیضه‌ می‌شود که وظیفه ی آن تعدیل و ذخیره اسپرم است. طول آن بیش از 6 متر است که به دلیل پیچ‌خوردگی، درون بیضه جای گرفته است.

اپیدیدیم در اثر عملکرد نوعی باکتری ممکن است دچار التهاب شود. چنانچه التهاب بسیار زیاد باشد، بیضه‌ها دچار ورم، قرمزی و درد می‌شوند. در این صورت باید برای درمان به‌سرعت به پزشک مراجعه نمود. اگر مصرف آنتی‌بیوتیک چندان تأثیری نداشته باشد، باید این عارضه از طریق عمل جراحی درمان شود.

واریکوسل

واریکوسل

واریکوسل به اتساع و پیچ‌خوردگی شبکه ی وریدی داخل کیسه ی بیضه گفته می‌شود، که علت آن نارسایی دریچه‌های وریدی بیضه است. در صورت عدم مراجعه به پزشک درد ناشی از آن به‌مراتب بیشتر و بیشتر می‌شود. در موارد بسیاری واریکوسل در بیضه چپ اتفاق می‌افتد. خوشبختانه این عارضه چندان شدید نبوده و توسط مصرف آنتی‌بیوتیک و یا عمل جراحی کوچک برطرف خواهد شد.

 اسپرماتوسل

اسپرماتوسل به معنای به وجود آمدن کیست در مجرای اپیدیدیم بوده و اغلب در ابتدا آن اتفاق می‌افتد. این عارضه بی‌خطر است و مشکلات چندانی را به دنبال ندارد، اما در برخی مواقع ممکن است نتیجه ای معکوس داشته باشد.

اسپرماتوسل چنانچه بیش‌ازحد رشد کند، برای درمان آن مصرف آنتی‌بیوتیک تجویز می‌شود اما درصورتی‌که درد ناشی از آن غیرقابل‌تحمل باشد، مستعد عمل جراحی خواهد بود. احتمال ناباروری در اثر عمل جراحی بسیار زیاد است و ممکن است فرد دیگر قادر به باروری نباشد.

تحریک بیضه

گاهی اوقات بیضه حساس می شود و با تحریک کوچکی بالا می ایستد در این صورت می تواند باعث درد شده و بیمار را اذیت کند.

 ورم بیضه

اورچیتیس نام دیگر ورم بیضه است. ورم بیضه به دلیل اپیدیدیمی و فعالیت برخی باکتری‌ها ممکن است، اتفاق افتد. در صورت تشخیص به‌موقع قابل درمان است و در غیر این صورت عوارضی را به دنبال خواهد داشت.

سنگ کلیه

 سنگ کلیه

درد بیضه همیشه به دلیل مشکلات بیضه نیست و گاهی مربوط به برخی مسائل دیگر است. سنگ کلیه یکی از این موارد است که منجر به درد بیضه می‌شود. هرچند ممکن است درد در ناحیه بیضه احساس شود، اما سنگ کلیه می‌تواند علت اصلی آن باشد. ازاین‌رو توصیه می‌شود در صورت مشاهده هرگونه علائم، برای تشخیص درست به پزشک مراجعه شود.

فتق بیضه

گاهی اوقات ممکن است غشا محافظ بیضه پاره شود که موجب خونریزی شدید در داخل کیسه ی بیضه می‌شود. درصورتی‌که این مشکل به‌موقع تشخیص و ظرف مدت کمتر از 72 ساعت درمان شود، بیضه‌ها دوباره قادر به باروری خواهند بود.

علاوه بر درد بیضه مشکل دیگری که مردان بالای 50 سال را تهدید می کند سرطان پروستات است. آیا می دانید سرطان پروستات چگونه درمان می شود؟ برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به لینک زیر مراجعه کنید.

درمان سرطان پروستات

برای درد بیضه به چه دکتری مراجعه کنیم؟

معمولا برای تشخیص دقیق علل درد بیضه مردان به متخصص اورولوژی باید مراجعه کنند و درد بیضه را درمان کنند.

درمان درد بیضه

درمان درد بیضه چیست؟

درمان درد بیضه نسبت به علت اصلی درد، متفاوت است.همان طور که قبلا ذکر شد، برخی شرایط ایجاد کننده ى درد بیضه جزء فوریت هاى پزشکی است و نیاز به مداخله جراحی فوری دارد.

درمان پیچ خوردگی بیضه

 مدیریت قطعی پیچ خوردگی بیضه نیاز به عمل جراحی توسط متخصص اورولوژی دارد.

درمان پیچ خوردگی بیضه با عمل جراحی

در حین عمل، پیچ خوردگى بیضه آسیب دیده اصلاح مى شود و در صورتى که این کار موفقیت آمیز باشد، بیضه به دیواره اسکروتوم (کیسه ى بیضه) ایمن مى شود؛ به این کار اورشیوپسی یا عمل جراحى تثبیت گفته مى شود.
بیضه اى که پیچ نخورده نیز ممکن است برای جلوگیری از پیچ خوردگی به دیواره ى بیضه ایمن شود، چرا که در برخى از مردان پیچ خوردگى بیضه براى هر دو طرف پیش مى آید.

درمان پیچ خوردگی بیضه بدون عمل جراحی

 بعضی اوقات، بیضه آسیب دیده بدون نیاز به عمل جراحی اضطراری توسط پزشک اصلاح مى شود.
با این حال، در نهایت بیمار باید تحت جراحى قرار گیرد تا به ترمیم قطعى برسد. در برخی از موارد، پیچ خوردگی بیضه ممکن است به صورت خود به خود برطرف شود؛ ولى متخصص مراقبت های بهداشتی باید شاخص بالایی را براى تشخیص پیچ خوردگى بیضه در نظر بگیرد و در نهایت بیمار را تحت جراحى ترمیمى قرار دهد.

 هرچه سریع تر پیچ خوردگى بیضه اصلاح شود و جریان خون احیا شود، احتمال نجات بیضه آسیب دیده بیشتر است. اگر در مدت ۶ ساعت از شروع علائم، بیضه مورد درمان قرار گیرد، میزان نجات بیضه به صد درصد نزدیک می شود، در حالی که بعد از ٢۴ ساعت میزان نجات بیضه بین صفر درصد تا ده درصد خواهد بود.

درمان اپیدیدیمیت

درمان بیماری اپیدیدیمیت ساده ممکن است به طور کلی به صورت سرپایی انجام شود و شامل اقدامات درمانی زیر است:

  •  تجویز مصرف آنتی بیوتیک ها (که بسته به سن بیمار و سابقه جنسی بیمار ممکن است متفاوت باشد)
  • داروهای ضد درد و داروهای ضد التهابى
  •  استراحت
  • پشتیبانى و بالا کشیدن اسکروتوم (کیسه بیضه)
  • استفاده از بسته های یخ

به طور کلی، اپیدیدیمیت ساده اى که تحت درمان قرار گرفته باشد دچار هیچ عوارض جانبی نمى شود. با این حال، در برخی موارد از اپیدیدیمیت، مانند موارد مرتبط با علائم سیستمیک جدی یا در کسانی که عوارض گوناگونی دارند، ممکن است بستری شدن در بیمارستان لازم باشد.  در موارد جدی تر با متخصص اورولوژی مشورت می شود.

درمان پیچ خوردگى زائده بیضه

درمان پیچ خوردگی زائده بیضه یا اپیدیدیم به منظور تسکین علائم انجام می شود و شامل اقدامات زیر است:

  • تجویز مصرف داروهای ضد عفونی کننده و ضد التهابى
  • استراحت
  • پشتیبانى و بالا کشیدن اسکروتوم (کیسه بیضه)
  •  استفاده از بسته های یخ

بیشتر بیماران با انجام دادن این اقدامات درمانی در طی یک هفته بهبود می یابند، اگرچه از بین رفتن علائم ممکن است بیشتر طول بکشد. در موارد پیچیده تر معمولا انجام عمل جراحى توصیه مى شود.

درمان سنگ کلیه

درمان سنگ کلیه به طور کلی به محل قرارگیری سنگ کلیه، اندازه سنگ کلیه و هرگونه عارضه مرتبط با آن مانند عفونت بستگی دارد.
یک سنگ کلیه ساده معمولا با اقدامات زیر قابل درمان است:

  •  مصرف مایعات کافی
  •  مصرف داروهای ضد درد
  •  مصرف داروهای ضد تهوع
  •  در برخی از موارد، مصرف داروهایی مانند تامسولوسین (Flomax) که ممکن است دفع سنگ کلیه را تسهیل کند.

درمان سنگ کلیه با لیتوتریپسی

چندین روش مختلف برای معالجه سنگ های کلیوی که به طور خود به خود دفع نمى شوند وجود دارد.
این روش ها شامل لیتوتریپسی (استفاده از امواج شوک برای شکستن سنگ کلیه) و سایر روش های جراحی تهاجمی تر است. برخی از بیماران مبتلا به درد غیرقابل تحمل، استفراغ تحریک پذیر یا افرادی که علائم عفونت دارند نیاز به بستری در بیمارستان دارند.
در بیماران مبتلا به عفونت ادراری و انسداد سیستم دستگاه ادرارى تناسلی، مصرف آنتی بیوتیک ها و مداخله اورولوژیک اورژانس ضروری است.

درمان سرطان بیضه

آزمایش تومور بیضه به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد.
یک توده یا تومور در بیضه همیشه سرطانى در نظر گرفته مى شود، مگر این که خلاف آن ثابت شود. در صورت تشخیص سرطان بیضه، بیماران به انکولوژیست ارجاع داده می شوند که در مورد گزینه های مختلف درمانی موجود با بیمار صحبت خواهد کرد.

درمان تروما

درمان و مدیریت ترومای بیضه بستگی به شدت آسیب دارد.  در صورتى که تروماى بیضه جدى نباشد، مى توان آن را به صورت سر پایى و با انجام اقدامات زیر کنترل کرد:

  •  تجویز مصرف داروهای ضد عفونی کننده و ضد التهابى
  •  استراحت
  •  پشتیبانى و بالا کشیدن اسکروتوم (کیسه بیضه)
  •  استفاده از بسته های یخ

با پارگی بیضه، جراحی فوری برای حفظ عملکرد و زنده ماندن بیضه ضروری است. سایر شرایطی که نیاز به مدیریت جراحی دارند شامل صدمات خاص در تروما با جمع شدن خون (هماتوسل)، ترومای نافذ و موارد خاص دررفتگی بیضه است.

درمان درد بیضه راست و کشاله ران

درمان قطعی فتق اینگوینال نیاز به ترمیم جراحی دارد. گاهی اوقات درمان به انتخاب بیمار به صورت سرپایی انجام می شود، و گاهى اوقات براى درمان نیاز به مداخله اساسی ترى هست. گاهی اوقات ممکن است فتق اینگوینال به قدرى خطرزا باشد که فقط نیاز به عمل جراحى داشته باشد.

مداخله جراحی غیر مستقیم

مداخله جراحی غیرمستقیم در مواردى که فتق قابل تقلیل نیست (نمى شود آن را به داخل شکم عقب کشید) و در مواردی از اختناق (اختلال در خونرسانی روده)، ضروری است.

درمان ورم بیضه

درمان ورم بیضه به ارگانیسم عفونی که عامل ایجاد التهاب بیضه است بستگی دارد.
ورم بیضه ى ویروسی و باکتریایی، هر دو با اقدامات زیر قابل درمان هستند:

  •  تجویز مصرف داروهای ضد عفونی کننده و ضد التهابى
  •  استراحت
  •  پشتیبانى و بالا کشیدن اسکروتوم (کیسه بیضه)
  •  استفاده از بسته های یخ

براى درمان ورم بیضه باکتریایی و اپیدیدیمو ارکیت نیاز به مصرف آنتی بیوتیک است. موارد ناشی از ویروس ها به آنتی بیوتیک احتیاج ندارد.

عوارض درد بیضه چیست؟

عوارض مرتبط با دلایل مختلف درد بیضه متفاوت است. برخی از افراد حتی پس از درمان علت اصلى درد بیضه، همچنان ممکن است از درد مزمن بیضه رنج ببرند.
دیگر عوارض احتمالی ممکن است شامل موارد ذکر شده در زیر باشد:

عوارض پیچ خوردگی بیضه

  •  آسیب دائمی در بیضه
  •  از دست دادن بیضه
  •  ناباروری
  • عفونت
  •  ناهنجاری های زیبایی
  •  عوارض اپیدیدیمیت
  •  اپیدیدیمو ارکیت
  •  تشکیل آبسه (مجموعه ای از چرک)
  •  اختلال در باروری
  • عفونت خون سیستمیک (سپسیس)

عوارض پیچ خوردگى زائده بیضه

– هیچ عوارض قابل توجهی برای پیچ خوردگی زائده بیضه وجود ندارد

عوارض فتق اینگوینال (کشاله اى)

  •  حبس بودن (فتقى که قادر به عقب کشیدن نیست)
  •  اختناق (اختلال در خون رسانی روده)

عوارض ارکیت ورم بیضه

  •  آتروفی بیضه
  • اختلال در باروری
  •  تشکیل آبسه

عوارض سنگ کلیه

  •  آسیب دائمی به کلیه ها
  • سپسیس ادرارى (عفونت خونی سیستمیک ناشی از ادرار آلوده)

عوارض تومور بیضه

عوارض تومور بیضه بسته به نوع تومور و میزان بیماری متفاوت است.

دکتر حسین کرمی متخصص اورولوژی و پروستات در تهران

شما می توانید از طریق قسمت پرسش از دکتر سوالات خود را  مطرح نمایید.

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

ثبت سوال جدید غیرفعال می‌باشد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۳ فروردین ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 228 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت دکتر عزیز بنده دوماه پیش کلیه درد داشتم. بهمراه سوز ش ادرار وتکرار. سونوگرافی از کلیه مثانه پروستات پر و خالی گرفتم حجم پرستات 23سی سی بود. کشت ادرار وچکاب کامل خون هم دادم همه اوکی بود فقط میتامین دی بدنم کم بود. دکتر جان سر آلتم سوزش واحساس درد خفیف در ناحیه مقعد دارم ممنون میشم راهنمایی بفرماید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳ فروردین ۰( 3 سال پیش)
      مصرف مایعاتتون رو بیشتر کنین
  • تصویر کاربر ناصر شنبه ۲ اسفند ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 229 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت جناب دکتر حسین کرمی
    بنده دوسنگ کلیه در هر دو کلیه دارم با ابعاد2/5 میل و3میل و روزانه بین تا ده لیوان آب مصرف میکنم ولی خروجی ادرارم شاید به 3 لیوان برسه در طول شبانه روز12ساعت هم اکثر اوقات ادرار ندارم و به یکباره 4 الی پنج بار ساعتی 1 بار ادرار دارم با توجه به شرح حاای که خدمتتان عرض کردم مشکل بنده از چیه لازم به ذکر است که بنده چون یبوست داشتم وبعد از انجام کلونوسکوپی اینطور شدم البته الان مشکل یبوست ندارم میخواستم از شما خواهش کنم که ببینم این مشکل از چه چیزی میتونهست باشه باستان از شما جناب دکتر گرامی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ اسفند ۹۹( 3 سال پیش)
      کراتینین خون چک شود و سونوگرافی انجام شود
  • تصویر کاربر حقي سه شنبه ۲۸ بهمن ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 312 مشاهده پرسش
    سلام وعرض ادب.جناب دكتر ميخواستم ازتون بپرسم پروستات با اندازه 40mmدر 39mmوحجم 24ccونماي پارانشيمال مختصر هتروژن واينكه آزمايش Fpsaبرابر با 0/36بوده،نياز به انجام چه كاري هست؟در ضمن آنزيم Afp هم برابر 7/24بوده.
    ممنون از محبتتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ بهمن ۹۹( 3 سال پیش)
      طبیعبه مشکلی نیست
  • تصویر کاربر بني سه شنبه ۲۸ بهمن ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 246 مشاهده پرسش
    سلام جناب آقاي دكترباسلام واحترام. پدرم ٧٤ساله بدليل تشخيص تومورمثانه درتاريخ٩٩/١٠/٠٧تحت عمل لاپاراسكوپي قرارگرفت. دكتربعدعمل گفتن بايدمثانه برداشته شود.
    سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ بهمن ۹۹( 3 سال پیش)
      دو راه دارند یا باید مثانه برداشته شود و یا شیمی درمانی کنند
  • تصویر کاربر ادیب یکشنبه ۱۲ بهمن ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 264 مشاهده پرسش
    سلام چند سال پیش آلتم ضربه ای خورده بود و خیلی کم به طرف چپ کم شده بود. و شکل مناسبی نداشت یعنی کبودی و خونمردگی هم داشت متاسفانه از دیروز به دنبال استعمال یک ترکیب گیاهی دچار التهاب شدیدی شده و سوزش دارد البته ترشحاتی هم دارد اگر این برطرف نشود من واقعا چه کاری بکنم الان مشکل نعوظ ندارد ولی ظاهرش محشتناکه واقعا اگر می توانید کمک کنید دریغ نکنید که من در وضع خوبی نیستم و الان افسرده ترین فرد هستم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۲ بهمن ۹۹( 3 سال پیش)
      احتمالا حساسیته ، لوراتادین مصرف کنید. اگز التتون کج شده بود باید سونوگرافی میکردین
  • تصویر کاربر Z چهارشنبه ۱۵ بهمن ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 240 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر خسته نباشید من پسری هستم ۲۵ ساله؛چند روزه ادرارم رنگش زرد شده و مقدارش هم کم شده؛ و در طول روز بیشتر از قبل باید برم دستشویی و همچنین شبها بیدار میشم قبلا اینطور نبودم لطفا راهنمایی فرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ بهمن ۹۹( 3 سال پیش)
      مصرف مایعات بیشتر شه ، اگر ادامه دار شد ازمایش ادرار و قند خون انجام شود
  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۲۹ دی ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 268 مشاهده پرسش
    با سلام
    پسرم جراحي تورشن راست انجام داده
    دكترش راضي بود گفت بيضه احيا شد
    مي خواستم از شما سوال كنم ايا در باروري وميل جنسي تاثير داره ممنون ميشم پاسخ بديد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۹ دی ۹۹( 3 سال پیش)
      نه مشکلی ایجاد نمیکنه نگران نباشید
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۲۹ دی ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 240 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    آقای دکتر من ۲۴ سالمه و در دوران بلوغ استمنا انجام می دادم و موقع انجام این کار معقد ارضایی هم انجام میدادم اصلا از اسیب های که به خودم میزدم مطلع نبودم
    الان چند سالی هست که عضلات لگنم درد میکنه
    و این که آیا اسیب به معقد تو نعوض هم تاثیر دارد ؟
    ایا درد لگن از پروستات هست ؟
    چطور متوجه شم که به پروستات اسیب نرسوندم؟
    آقای دکتر الان چند ماهی هست که مشکلاتی در معقد به وجود آمده و میل جنسیم تقریبا صفر شده التم بلند نمیشه
    آقای دکتر فقط کامل جواب بدین ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۹ دی ۹۹( 3 سال پیش)
      اسیب به مقعد ربطی به نعوظ نداره ، اگر اختلال نعوظ دارید ابتدا ازمایشات کامل انجام شود
  • تصویر کاربر ستار شنبه ۲۷ دی ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 235 مشاهده پرسش
    سلام دکترپدرمن ۷۵ساله وتکررادرارداره سی تی اسکن پروستات نمای نرمال وحجم ۳۶وآزمایشpsaمعادل۲.۴میباشد به نظرشما پروستاتش نرمال هست یا نیاز به بررسی دارد.داروی تکررادرارش چیست؟ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۷ دی ۹۹( 3 سال پیش)
      شبی یک عدد کپسول تامسولوسین مصرف شود
  • تصویر کاربر اكبر چهارشنبه ۲۴ دی ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 248 مشاهده پرسش
    سلام خدمت اقاي دكتر مردي هستم ٤٤سال حدودا در بيست سالگي التم يه كم كجي داشت وتا دو سال قبل مشكلي برام نداشت ولي به مرور زمان بيشتر شد والان اختلا ل نعوظ دارم و زودانزال مي شوم حداقل سي چهل ثانيه بيشتر نمي شود كجي الت خيلي زياد شده وموقع خواب الت كاملا بر عكس مي شود وموقع نزديكي اگر از كاندوم يا بي حسي استفاده كنم كاملا التم شل مي شود يا خواب مي رود وانزالم بيشتر از سي چهل ثانيه نيست خواهشن راهنمايم كنيد چكار كنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۴ دی ۹۹( 3 سال پیش)
      از آلتتون در حالت نعوظ عکس بفرستید تا میزان کجی را ارزیابی کنم
درحال دریافت اطلاعات